Vanhan talon kunnostamisesta (tai sen yrittämisestä) kertova blogi. Talo kulkee perintönä kolmannessa sukupolvessa. Tarkka rakennusvuosi tuskin koskaan selviää. Maanmittauskuvissa se on ollut jo sotien aikaan ja rakenteet antaisivat viitteitä 30-luvun lopulle.

Talo on toinen niistä paikoista, jossa olen oppinut ne kädentaidon alut, joilla yritän taloa kunnostaa. Koska olen täysin itse oppinut aiheeseen liittyen sekä lisäksi insinööri, ei mitään blogissa julkaistua kannata ottaa tosissaan ja vielä vähemmän siitä kannattaa ottaa mallia.

maanantai 9. toukokuuta 2016

Valmista tuli...lopulta

Tämänkin projektin osalta iski loppuväsymys, eli kun se saatiin valmiiksi, jäi loppuraportti ja viimeiset kuvat ottamatta. Talossa on asuttu nyt kolmisen vuotta, mutta kun oli talo oli nyt tyhjillään, oli sopiva hetki sen ottaa lopputuloksesta kuvat.


1 kommentti:

  1. Hei,
    Löysin blogisi, kun googlettelin vanhan talon kunnostukseen liittyvistä jutuista. Todella hienoa jälkeä olette saaneet aikaan!! Antaa itsellekin toivoa. Olemme nyt pari muutaman kuukauden asuneet 30-luvun maalaistalossa, jossa olisi tarkoitus alkaa remppaa tekemään.
    Sisustussuunnittelijalta tuli viestiä, että nykysäännösten mukaan, kaikista lattia-, seinä- ja pintamateriaaleista tulisi ottaa asbestinäytteet. Onko sinulla tästä kokemusta?

    Terv.Reetta

    VastaaPoista