Vanhan talon kunnostamisesta (tai sen yrittämisestä) kertova blogi. Talo kulkee perintönä kolmannessa sukupolvessa. Tarkka rakennusvuosi tuskin koskaan selviää. Maanmittauskuvissa se on ollut jo sotien aikaan ja rakenteet antaisivat viitteitä 30-luvun lopulle.

Talo on toinen niistä paikoista, jossa olen oppinut ne kädentaidon alut, joilla yritän taloa kunnostaa. Koska olen täysin itse oppinut aiheeseen liittyen sekä lisäksi insinööri, ei mitään blogissa julkaistua kannata ottaa tosissaan ja vielä vähemmän siitä kannattaa ottaa mallia.

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Melko valmista - osa 1.

Remontoinnin soisi aina olevan näin mutkatonta, eli voisi hypätä suoraan sisustuksen pariin. Muutama lista vielä uupuu keittiöstä ja eteisestä, muuta muuten talo alkaa olla jo melko asuttavassa kunnossa. Ei huvita enää tässä vaiheessa sisällä sahailla tai maalata mitään öljypohjaisella maalilla. Jottei motivaatio lopu jatkossakaan kesken, niin onhan aina yläkerta.

Sisustuspuoli on vielä vähän kesken sekin, mutta kesästä asti on taloa laitettu asuttavaan kuntoon. Selän kanssa ollut erimielisyyksiä loppukesästä saakka ja blogin päivityskin jäänyt samasta syystä. Sopivasti varmaan paikat saa taas täysin kuntoon ennen kesää ja pihanlaittamisen jatkamista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti