Vanhan talon kunnostamisesta (tai sen yrittämisestä) kertova blogi. Talo kulkee perintönä kolmannessa sukupolvessa. Tarkka rakennusvuosi tuskin koskaan selviää. Maanmittauskuvissa se on ollut jo sotien aikaan ja rakenteet antaisivat viitteitä 30-luvun lopulle.

Talo on toinen niistä paikoista, jossa olen oppinut ne kädentaidon alut, joilla yritän taloa kunnostaa. Koska olen täysin itse oppinut aiheeseen liittyen sekä lisäksi insinööri, ei mitään blogissa julkaistua kannata ottaa tosissaan ja vielä vähemmän siitä kannattaa ottaa mallia.

lauantai 12. toukokuuta 2012

Sisäovien maalaus valmis

Sisäovien ja karmien maalausurakka on vihdoinkin valmis. Pieniä vastoiskäymisiä siis tuli vastaan tässäkin, mutta hiljaa hyvää tulee. Yhteensä meni yli kolmekymmentä maalauspäivää että karmit, ristikkot ja itse ovet saivat kaksi kerrosta uutta maalia pintaansa. Pariovet pakkasin epätoivoisella yrityksellä pahviin, että saisin ne kolhiintumatta peräkärryllä kuljetettua talolle asti. Vilpolan/pukeutumistilan neljäpeilinen ovi puolestaan mahtuu autoon sisälle karmeineen. Helatorstaina sitten ovet paikoilleen ja sopiva päivä asentaa helatkin paikoilleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti