Vanhan talon kunnostamisesta (tai sen yrittämisestä) kertova blogi. Talo kulkee perintönä kolmannessa sukupolvessa. Tarkka rakennusvuosi tuskin koskaan selviää. Maanmittauskuvissa se on ollut jo sotien aikaan ja rakenteet antaisivat viitteitä 30-luvun lopulle.

Talo on toinen niistä paikoista, jossa olen oppinut ne kädentaidon alut, joilla yritän taloa kunnostaa. Koska olen täysin itse oppinut aiheeseen liittyen sekä lisäksi insinööri, ei mitään blogissa julkaistua kannata ottaa tosissaan ja vielä vähemmän siitä kannattaa ottaa mallia.

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Tikkurilan "laatua"

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kaksi kertaa Tikkurilan maalarin valkolakalla maalattu sisäovi. Purkissa lukee "uusi koostumus". Olisi kiva tietää paljon tähän uuteen koostumukseen sisältyy "lievää karkeutta". Odotellaan edelleen soittoa Tikkurilasta. Kuva ja maalit lähetetty sinne.

2 kommenttia:

  1. "Rouhee lookki" on vissiin päivän sana tässäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selkeästi rouheeta. Ehkä purkin sopisi paremmin tuo mainoslause purkin kylkeen "uuden koostumuksen" sijasta. Tai ehkä se tarkoittaakin samaa asiaa. Ei ole vielä kuulunut Tikkurilasta mitään, vaikka lupasivat ottaa yhteyttä.

      Poista