Vanhan talon kunnostamisesta (tai sen yrittämisestä) kertova blogi. Talo kulkee perintönä kolmannessa sukupolvessa. Tarkka rakennusvuosi tuskin koskaan selviää. Maanmittauskuvissa se on ollut jo sotien aikaan ja rakenteet antaisivat viitteitä 30-luvun lopulle.

Talo on toinen niistä paikoista, jossa olen oppinut ne kädentaidon alut, joilla yritän taloa kunnostaa. Koska olen täysin itse oppinut aiheeseen liittyen sekä lisäksi insinööri, ei mitään blogissa julkaistua kannata ottaa tosissaan ja vielä vähemmän siitä kannattaa ottaa mallia.

tiistai 28. helmikuuta 2012

Saunavalaisimen petsaus

Sähkömies oli kytkemässä perjantaina sähköjä ja sitä varten piti hankkia etukäteen kiinteästi asennettavat valaisimet. Saunavalaisimeksi ostin Raita-saunavalaisimen mäntyisenä. Valaisimen varjostin on puuvalmis, joten sen pystyy sävyttämään oman halunsa mukaan. Petsasin varjostimen samalla sävyllä, kuin muutkin saunan puupinnat. Petsinä siis Liberonin kuultomaali ja sävynä harmaa tammi. Myöhemmin kuvia miten valaisin istuu saunaan paikoilleen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti