Vanhan talon kunnostamisesta (tai sen yrittämisestä) kertova blogi. Talo kulkee perintönä kolmannessa sukupolvessa. Tarkka rakennusvuosi tuskin koskaan selviää. Maanmittauskuvissa se on ollut jo sotien aikaan ja rakenteet antaisivat viitteitä 30-luvun lopulle.

Talo on toinen niistä paikoista, jossa olen oppinut ne kädentaidon alut, joilla yritän taloa kunnostaa. Koska olen täysin itse oppinut aiheeseen liittyen sekä lisäksi insinööri, ei mitään blogissa julkaistua kannata ottaa tosissaan ja vielä vähemmän siitä kannattaa ottaa mallia.

tiistai 19. heinäkuuta 2011

TV-taso DIY - osa 1. (Keittiön työtasojen suunnittelua)

Koska en ole löytänyt mistään kohtuuhintaan sellaisia keittiön työtasoja kun haluaisin, niin pitänee tehdä ne itse. Muutama vuosi aiemmin tein itse matalan "TV-tason" koivuvanerista, ja samalla tekniikalla suunnittelin tekeväni myös keittiötasot. Monimutkaisia työkaluja tai työvaiheita ei vaadita ja etuna massiivisempi ja uniikki ulkonäkö. Hintakaan ei nouse pahaksi. Tasoa tehdessäni kärsin pahasta noidannuolesta ja sen takia työtunteja siihen ei kauheasti käytetty.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti