Vanhan talon kunnostamisesta (tai sen yrittämisestä) kertova blogi. Talo kulkee perintönä kolmannessa sukupolvessa. Tarkka rakennusvuosi tuskin koskaan selviää. Maanmittauskuvissa se on ollut jo sotien aikaan ja rakenteet antaisivat viitteitä 30-luvun lopulle.

Talo on toinen niistä paikoista, jossa olen oppinut ne kädentaidon alut, joilla yritän taloa kunnostaa. Koska olen täysin itse oppinut aiheeseen liittyen sekä lisäksi insinööri, ei mitään blogissa julkaistua kannata ottaa tosissaan ja vielä vähemmän siitä kannattaa ottaa mallia.

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Reklamaatioita, reklemaatioita, reklamaatioita...

Välillä tuntuu että saan reklamoida joka toisesta ostoksesta tai palvelusta jonka ostan. Ikean keittiö oli myöhässä, mutta tänään sain kuulla että sain hinnan alennusta 480€, mikä tyydyttää kyllä. En osannut itse arvioida millaista korvausta pitäisi pyytää.

Tilasin vanhat kapeat lasitetut pariovet ja selvensin monta kertaa että toimitusosoite on eri kuin laskutusosoite. Jotenkin ei yllättynyt että Itellalta soitettiin eilen ja ovia oltiin tuomassa juuri sinne väärään osoitteeseen.

Kylpyhuoneeseen vedin keväällä silikonit ja saumat olivat todella pahasti kellastuneet jo nyt. Tiedän kyllä pimeä kellastumisen ongelmat, mutta tämä yllätti täysin. Saumat olivat suorastaan törkeän keltaiset. Todennäköisesti katon alkydilakka on pahentanut kellastumista. Soitto Cascolle tai Akzo nobelille ja sain pyytämättä 6 tuubia valkoista Aqua sealia ja 4 tuubia silikonin poistoainetta. Okei, huono tuote tuo vanha saniteettisilikoni, mutta todella hyvin hoidettu reklamaatio.

Putkimies oli muuten tehnyt siistiä jälkeä, mutta WC-istuimen liitos vuotaa pahasti . Pönttö pitää taas kerran siis ottaa irti. jotenkin ei jaksaisi enää. Taidan pyytää putkimieskaverin hoitamaan homman.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti