Vanhan talon kunnostamisesta (tai sen yrittämisestä) kertova blogi. Talo kulkee perintönä kolmannessa sukupolvessa. Tarkka rakennusvuosi tuskin koskaan selviää. Maanmittauskuvissa se on ollut jo sotien aikaan ja rakenteet antaisivat viitteitä 30-luvun lopulle.

Talo on toinen niistä paikoista, jossa olen oppinut ne kädentaidon alut, joilla yritän taloa kunnostaa. Koska olen täysin itse oppinut aiheeseen liittyen sekä lisäksi insinööri, ei mitään blogissa julkaistua kannata ottaa tosissaan ja vielä vähemmän siitä kannattaa ottaa mallia.

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Parin päivän aikaansaannokset

Pari päivää vierähti taas nopeasti ja jotain sentään sai aikaankin. Alla tarkemmin kirjoitettuna lopputulokset. Montaa asiaa kun tekee kerralla, niin jälkeä ei synny niin nopeasti, mutta pääasia että homma etenee.

Tuli puuhailtua WC:n kalusteiden kanssa ja laitettua silikonit WC:n, askarreltua vähän routasuojauksen kanssa, tehtyä yksi "koristeseinä" piilupanelista olohuoneeseen ja tehtyä lautalattia loppuun asti. Ja kyllä, luit aivan oikein, se on p-i-i-l-u-paneli eikä se mitä ensin luit ja luulit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti