Vanhan talon kunnostamisesta (tai sen yrittämisestä) kertova blogi. Talo kulkee perintönä kolmannessa sukupolvessa. Tarkka rakennusvuosi tuskin koskaan selviää. Maanmittauskuvissa se on ollut jo sotien aikaan ja rakenteet antaisivat viitteitä 30-luvun lopulle.

Talo on toinen niistä paikoista, jossa olen oppinut ne kädentaidon alut, joilla yritän taloa kunnostaa. Koska olen täysin itse oppinut aiheeseen liittyen sekä lisäksi insinööri, ei mitään blogissa julkaistua kannata ottaa tosissaan ja vielä vähemmän siitä kannattaa ottaa mallia.

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Eteisen pohjaamaalausta - Osa 2

Maalasin eteisen seinät toisen ja kolmannen kerran muiden hommien ohessa. Uulan sisäpohjamaalin on sen verran ohutta tavaraa, ettei kahdellakaan kerroksella saanut riittävää kerrospaksuutta. Samalla sain taas karvaasti muistuksen siitä, että maalaustelan laadussa ei kannata säästää. Telasin Kodin Terrasta ostamallani sileällä halpatelalla, ja telan karvoja liimaantui maalin mukana valitettavan paljon seinään. Tällä kertaa tuo ei haittaa, koska eteisen seiniin tulee päälle lopulta tapetti. Kannattaa kuitenkin panostaa hyvään telaan, esim Anzaan tms. Telan laadussa ei kannata tinkiä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti