Vanhan talon kunnostamisesta (tai sen yrittämisestä) kertova blogi. Talo kulkee perintönä kolmannessa sukupolvessa. Tarkka rakennusvuosi tuskin koskaan selviää. Maanmittauskuvissa se on ollut jo sotien aikaan ja rakenteet antaisivat viitteitä 30-luvun lopulle.

Talo on toinen niistä paikoista, jossa olen oppinut ne kädentaidon alut, joilla yritän taloa kunnostaa. Koska olen täysin itse oppinut aiheeseen liittyen sekä lisäksi insinööri, ei mitään blogissa julkaistua kannata ottaa tosissaan ja vielä vähemmän siitä kannattaa ottaa mallia.

maanantai 25. huhtikuuta 2011

WC:n lattiavalun viimeistely ja puiden kaatamista

Kaivinkone tulee viimeistelemään tontin muotoilut kuukauden sisään ja sen takia piti kaataa jokunen puu pois. Samalla saa koneella kaivettua kuopat portille, istutuksille ja terassin perustukselle. Puut olisi pitänyt kaataa jo aikaisemmin ja harventaa, sillä sen verran pahasti olivat kasvaneet samassa nipussa. Puiden kaato eteni sen verran tehokkaasti, että huitaisin itselleni mustan silmän kaatotunkin veivillä.

WC:n lattiakaatoja viimeistelin vielä vähän seinien reunustalta. Lattialaasti oli hieman painunut reunoilta ja tasasin seinien reunustat varmuuden vuoksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti