Vanhan talon kunnostamisesta (tai sen yrittämisestä) kertova blogi. Talo kulkee perintönä kolmannessa sukupolvessa. Tarkka rakennusvuosi tuskin koskaan selviää. Maanmittauskuvissa se on ollut jo sotien aikaan ja rakenteet antaisivat viitteitä 30-luvun lopulle.

Talo on toinen niistä paikoista, jossa olen oppinut ne kädentaidon alut, joilla yritän taloa kunnostaa. Koska olen täysin itse oppinut aiheeseen liittyen sekä lisäksi insinööri, ei mitään blogissa julkaistua kannata ottaa tosissaan ja vielä vähemmän siitä kannattaa ottaa mallia.

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Keittiön ikkuna-aukon ympäryksen maalaus

Ulkona oli niin hieno ja lämmin ilma, että sain maalattua keittiön ikkuna-aukon ympäryksen. Hieman jännittää paljon sävy tulee eroamaan vanhasta pinnasta, vaikka samalla maalierällä maalasin, kuin millä talo on maalattu. Joka tapauksessa siistimmältä näyttää kuin ilman maalia. Smyygeihin ostin jo laudat mutta en kerinnyt niitä vielä tehdä. Terassin oveen leikkasin muutaman panelinpätkän rakoon, joka oviaukon sivussa oli. Vuorilaudan allehan kolo jää, mutta helpompi tiivistää oviaukon reunat seinältä alas valuvaa vettä vastaan nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti